Kaasukeskukset myös vaativiin tarpeisiin

Maahantuomme, myymme ja huollamme kaasukomponentit, kuten paineensäätimet, kaasukeskukset ja venttiilit yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Tarvitsetko kaasukeskusta tai erilaisia kaasukomponentteja? Rakennamme ja toimitamme kaasuverkostot, automaattiset kaasukeskukset, kaasukeskukset, säätimet, venttiilit ja muut komponentit. Kaasuntoimittajasta riippumatta toteutamme erikoiskaasuverkostot ammattitaidolla alusta loppuun ja huolehdimme myös niiden toimivuudesta käytön aikana.

Kaikki rakentamamme ja toimittamamme tuotteet vastaavat niiden puhtaudelle ja tekniselle toimivuudelle asetettuja vaatimuksia ja standardeja.

Ota yhteyttä
09 274 7210

Vuosikymmenten kokemus kaasukeskuksista ja -tarvikkeista

Yli 30 vuoden kokemuksella tiedämme, mitä vaaditaan putkistojärjestelmien komponenteilta, puhtaudelta ja tiiveydeltä, jotta saatavan kaasun puhtaus ja ominaisuudet pysyvät halutunlaisina aina lähteestä käyttötarkoitukseen saakka.

Kokeneen asennustiimimme hitsaus- ja operaattoripätevyydet päivitetään säännöllisesti. Vuosittainen koulutusohjelma takaa tuoreimmat tiedot jokaisesta laitteestamme.

Asiakaskuntamme on erittäin monipuolinen. Olemme toimittaneet satoja erikoiskaasujärjestelmiä Suomen tutkimusteollisuuteen eri aloille, kuten elektroniikka-, muovi-, öljy-, kemian-, elintarvike-, lääke- ja metalliteollisuuteen. Palvelemme mielellämme eri kokoluokan asiakkaita! Palvelemme jokaista asiakasyritystämme erittäin henkilökohtaisesti. Toimitamme tarvitut kaasukomponentit ja muut tuotteet varmasti ja yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti.

Haluatko tietää lisää?
09 274 7210

Kauttamme myös erikoiskaasujärjestelmien huollot

Huollamme kaikki erikoiskaasujärjestelmät. Määräaikaistarkastuksessa muun muassa varmistetaan järjestelmän toimivuus ja tiiveys, jotta prosessit toimivat varmasti ja katkeamatta. Halutessasi teemme kanssasi tarpeen mukaan räätälöidyn huoltosopimuksen, jolloin voit olla varma siitä, että mahdolliset ongelmatilanteet saadaan ennaltaehkäistyä hyvissä ajoin!

Tuotanto- ja tuotekehityskäytössä laboratorio- ja erikoiskaasujen saatavuuden on oltava katkeamaton. Tarvittaessa Teknohaus toimittaa käyttöösi myös tarvitsemasi erikoiskaasut säännöllisin toimitusväliajoin.

Toimitamme varastostamme kaasuja eri alojen asiakkaillemme ympäri Suomea. Toimitamme muun muassa seuraavia kaasuja:

A Argon Ammoniakki Asetyleeni  
D Dityppioksidi      
E Etaani Eteeni    
H Happi Helium Hiilidioksidi Hiilimonoksidi
I Iso-Butaani      
K Krypton      
M Metaani      
N Neon      
P Propaani Propeeni    
R Rikkiheksafluoridi      
T Typpi      
V Vety      

Ota yhteyttä
09 274 7210

Uutiset