Erikoiskaasuasennus ja erikoiskaasut myös vaativiin tarpeisiin

Maahantuomme, myymme ja huollamme pitkällä kokemuksella myös erilaiset kaasukomponentit, kuten paineensäätimet, kaasukeskukset ja venttiilit.

Kysy lisää!
09 274 7210

Teknohaus tunnetaan erikoiskaasu-, laboratoriokaasu- ja puhdasvesiputkistojen rakentajana. Maahantuomme, myymme ja huollamme pitkällä kokemuksella myös erilaiset kaasukomponentit, kuten paineensäätimet, kaasukeskukset ja venttiilit. Käytämme laadukkaita tuotteita ja alan viimeisintä teknologiaa. Jokainen tarjoamamme laite on suunniteltu vaativimpien kansainvälisten standardien mukaiseksi.

Kauttamme saat tarvitsemasi määrän erikois- ja laboratoriokaasuja. Erikoiskaasumme toimitetaan sinulle suoraan omasta, Tuusulassa sijaitsevasta varastostamme. Tämä mahdollistaa nopeat ja varmat toimitukset. Meillä on runsaasti erityisosaamista, ja haluammekin tarjota jokaiselle asiakkaallemme erittäin henkilökohtaista palvelua.

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään tilattavien määrien kartoittamisessa!

Ota yhteyttä
09 274 7210

Erikoiskaasuseoksemme valmistetaan tarkoilla ja tehokkailla menetelmillä

Kaikki tarjoamamme erikoiskaasuseokset valmistetaan käyttämällä tarkkoja ja kustannustehokkaita menetelmiä. Valmistus noudattaa ISO 6141 -standardia, joka takaa jäljitettävyyden alkuperäisiin täyttötietoihin. Siten saatavilla on esimerkiksi pullonumerot, valmistustiedot, yksittäisen kaasukomponentin paino, kromotografian sekä spektroskoopin analyyttiset tiedot. Tuotannon laatujärjestelmä noudattaa ISO 9000 -standardia.

Erikoiskaasuseoksia voidaan hyödyntää muun muassa seuraavissa käyttötarkoituksissa:

Analyysi:

 • Helium/Vety -seos (60/40)
 • Synteettinen ilma
 • Argon/Metaani (90/10), (95/5)

Päästömittaus:

 • Ilmanpäästömittaukset: puhtaat kaasut ja -seokset ppb seokset; typen oksidit (NOx), rikkiyhdisteet (SO2), hiilivedyt (CnHm), BTX -yhdisteet
 • Monikomponentti emissiomittaukset: puhtaat kaasut ja -seokset hiiliyhdisteille (CO, CO2), NOx, SO2, HCl, HF, metallit ja VOC
 • Pakokaasupäästömittaukset: puhtaat kaasut ja -seokset CO, CO2, C3H8, NO

Argonia käytetään mm. ICP -plasmoissa suojakaasuna. Vaikka plasmat ovat kehittyneet, kaasun kulutus on yleensä sen verran runsasta, että pullo on vaihdettava usein. Useat tyytyväiset asiakkaamme ovat ottaneet käyttöönsä 300bar:n Argon-pullot. Fyysisesti 200 bar:in pullojen kanssa saman kokoisissa pulloissa on noin 50 % enemmän kaasua, mikä antaa sille muun muassa seuraavia etuja:

 • parempi kaasun käyttöaste (vähemmän pullonvaihtoja, vähemmän huuhtelutoimenpiteitä)
 • pienempi riski saada epäpuhtauksia järjestelmään
 • pienempi kaasupullovarasto
 • vähemmän kaasupullojen käsittelyjä
 • vähemmän loukkaantumisriskejä
 • pienempi vuokrapullomäärä
 • pienempi jäännöskaasunmäärä

Elektroniikkateollisuudessa on prosessissa käytettävien kaasujen puhtaus tärkeä tekijä. Jotta erikoiskaasu soveltuu käytettäväksi teollisissa prosesseissa, tulee sen läpäistä tarkat testit ja laatukriteerit.

Jatkuva kehitystyö ja korkean laadun asettamat paineet edellyttävät, että tuotantokatkoksiin ei ole varaa. Erikoiskaasu ei saa koskaan hidastaa tai hankaloittaa prosessia, vaan puhdas ja laadukas erikoiskaasu on lähtökohta monille tuotekehitykseen ja valmistukseen liittyville prosesseille. Yrityksesi tarvitsema erikoiskaasu toimitetaan sinulle suoraan omasta Tuusulassa sijaitsevasta varastostamme. Toimintamallimme takaa nopeat ja luotettavat toimitukset!

Ota yhteyttä
09 274 7210

Uutiset