Toimitamme erikoiskaasut ja -tarvikkeet kaikkialle Suomeen

Toimitamme erikoiskaasut ja -tarvikkeet vaativiinkin tarpeisiin, kaikkialle Suomeen. Vuosikymmenten kokemuksemme vaativien erikoiskaasutuotteiden- ja palveluiden parissa takaa, että jokainen asiakas saa meiltä parasta mahdollista asiantuntijuutta.

Tilaa erikoiskaasut tai pyydä lisätietoja soittamalla numeroon 040 776 7710.

Olemme erikoiskaasujen ja niihin liittyvien tarvikkeiden kokenut asiantuntija. Toimitamme tarvitsemasi määrän laboratorio- tai erikoiskaasuja mihin päin tahansa Suomea tahansa. Kauttamme hoituvat myös täydennykset säännöllisin toimitusväliajoin!

Lisäksi maahantuomme, myymme ja huollamme erilaiset kaasukomponentit, kuten paineensäätimet, kaasukeskukset ja venttiilit. Käytämme laadukkaita tuotteita ja alan viimeisintä teknologiaa.

Kysy lisää!
Katso yhteystietomme

Erikoiskaasut ja -tarvikkeet juuri asiakkaan tarpeisiin

Palvelemme jokaista asiakastamme erittäin henkilökohtaisesti, jotta löydämme varmasti yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan kaasuratkaisun. Toimitamme kaasuja muun muassa erilaisille päästömittausyrityksille, lääketeollisuuden sekä puolijohdeteollisuuden tarpeisiin. Olemme erinomainen yhteistyökumppani, kun vaatimuksena on täydellinen puhtaus tai tarkat pitoisuudet.

Erikoisosaamisemme on vaativien erikoiskaasutuotteiden- ja palveluiden toteuttamisessa. Valitessasi meidät yhteistyökumppaniksi voit luottaa siihen, että asiantuntijuus on erittäin korkealla tasolla. Kuuntelemme aina tarkasti jokaisen asiakkaamme tarpeet ja toiveet. Autamme sinua mielellämme sopivimman ratkaisun löytämisessä!

Kysy lisätietoja
050 030 1516

Rakennamme ja toimitamme kaasuverkostot- ja keskukset

Rakentamamme ja toimittamamme kaasuverkostot, kaasukeskukset, säätimet, venttiilit ja muut komponentit vastaavat kaikkia puhtaudelle ja tekniselle toimivuudelle asetettuja vaatimuksia ja standardeja. Kaasuntoimittajasta riippumatta toteutamme erikoiskaasuverkostot ammattitaidolla alusta loppuun ja huolehdimme myös niiden toimivuudesta käytön aikana.

Suunnittelemme ja asennamme myös haponkestävästä teräksestä tehtyjä puhdasvesiputkistoja. Asiakkaan vaatimuksista riippuen voimme toimittaa putkistosta ja sen asennuksesta kaikki tarvittavat materiaalitodistukset sekä hitsaus- ja testauspöytäkirjat.

Asennustoimintamme täyttää standardin ISO 3834-2:2005 vaatimukset ja on Inspecta Oy:n sertifioima.

Ota yhteyttä
09 274 7210

Meiltä erikoiskaasut tuotanto- ja tuotekehityskäyttöön

Toimitamme omasta, Tuusulassa sijaitsevasta varastostamme kaasuja asiakkaillemme ympäri Suomen. Tuotanto- ja tuotekehitystyössä laboratorio- ja erikoiskaasujen saatavuuden on oltava saumaton. Luotettavan toimintamallimme ansiosta voidaan varmistaa yrityksesi tarvitsemien erikoiskaasujen saatavuus. Yrityksesi tarvitsemat erikoiskaasut toimitetaan suoraan omasta Tuusulassa sijaitsevasta varastostamme. Tämä mahdollistaa nopeat ja varmat toimitukset. Toimitamme mm. seuraavia kaasuja:

A Argon Ammoniakki Asetyleeni  
D Dityppioksidi      
E Etaani Eteeni    
H Happi Helium Hiilidioksidi Hiilimonoksidi
I Iso-Butaani      
K Krypton      
M Metaani      
N Neon      
P Propaani Propeeni    
R Rikkiheksafluoridi      
T Typpi      
V Vety      

Yhteystiedot

Kaasut
myynti

Kari Tenkanen

050 030 1516

Kaasut
myynti, tilaukset ja toimitukset

Maritta Nikkilä

040 776 7710

Uutiset