Plasma- ja polttoleikkauskoneet - Hypertherm maahantuoja

Polttoleikkauskone. Hypertherm ja Thermcut -leikkauskoneet Teknohauselta.Plasma- ja polttoleikkauskoneet metallikeikkauksen kokeneelta ammattilaiselta! Olemme metallien termisen leikkauksen erityisasiantuntija. Maahantuomme korkealaatuisia Hypertherm-plasmaleikkauskoneita sekä niiden vara- ja kulutusosia. Omasta tuotannostamme valmistuu laadukkaat CNC-ohjatut Thermcut-plasmaleikkauskoneet.

Ota yhteyttä tai soita numeroon 09 274 7210.

Olemme orbitaalihitsauslaitteiden maahantuontiin ja plasma- ja polttoleikkauskoneiden valmistukseen erikoistunut yritys, joka on toiminut alalla jo yli 30 vuoden ajan. Teknohausin perustamisesta saakka olemme toimineet korkealaatuisten Hypertherm-plasmaleikkauslaitteiden kulutus- ja varaosien maahantuojana.

Hypertherm on leikkaamiseen erikoistunut yritys, jolla on yli 50 vuoden kokemus termisestä leikkauksesta. Hypertherm onkin maailman johtava plasmalaitevalmistaja, jonka tuotteet sopivat sekä käsin että erilaisilla mekanisoinneilla tehtävään plasmaleikkaukseen.

Hypertherm-plasmaleikkauskoneet ovat laadukkaita ja suunniteltu tekemään virheetöntä jälkeä myös vaativissa olosuhteissa. Kauttamme saat monipuoliset ratkaisut aina leikkausautomaation kokonaisratkaisuista erilaisiin pienempiin laitteisiin.

Meiltä saat ratkaisut plasma- ja polttoleikkaukseen. Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme auttavat sinua mielellään sopivan laitteen löytämisessä.

Ota yhteyttä!

Meiltä myös vara- ja kulutusosat Hyperthermin plasmaleikkauskoneisiin

Hypertherm on teknisiltä ominaisuuksiltaan erinomainen ja edellä monia muita vastaavia merkkejä. Sen lisäksi, että plasmaleikkauskoneiden leikkausjälki on erittäin siisti, myös niiden kulutusosat ovat hyvin kestäviä. Leikkaaminen ja tuotanto Hypertherm-plasmaleikkauskoneilla on kustannustehokasta. Plasmalla voidaan leikata useimpia sähköä johtavia materiaaleja.

Toimitamme laitteita monipuolisesti erilaisille asiakkaille. Asiakkaisiimme kuuluvat niin erikokoiset terästehtaat, terästukut, palvelukeskukset kuin pienemmät alihankintakonepajat.


Kysy vara- tai kulutusosista!

Paras hyöty irti ProNest-nestausohjelmalla

ProNest -sijoitteluohjelmistolla voidaan ohjelmoida plasma-, poltto-, laser-, ja vesileikkauskoneet tehokkaasti. Toimittamamme ProNest-ohjelmisto mahdollistaa Hyperthermin plasmaleikkausteknologian parhaan mahdollisen hyödyntämisen. Esimerkiksi erittäin pienten reikien leikkaaminen onnistuu kätevästi True Hole -teknologialla sekä viisteiden tarkka ja taloudellinen viisteleikkaus True Bevel -teknologian avulla. Lue lisää.

Valmistamme laadukasta Thermcut-plasma- ja polttokonetta

Meillä on runsaasti myös omaa suunnittelua ja tuotantoa, mikä mahdollistaa asiakkaan tarpeiden mukaisen tuotteiden räätälöinnin. Suunnittelemme ja valmistamme CNC-ohjattuja Thermcut-plasmaleikkauskoneitaita. Thermcut on erittäin tarkka ja tehokas laite, jolla voidaan toteuttaa vaativimmatkin työt. Monipuolisesta Thermcut-mallistostamme löytyy sopiva tuote lähes kaikenlaisiin plasma- ja polttoleikkaustarpeisiin.

Plasmaleikkauskoneiden tarkkuus ja leikkauslaatu ovat omaa luokkaansa. Plasmaleikkauskoneissa hyödynnetään uusinta teknologiaa ja Hyperthermin tuotteilla onnistuvat esimerkiksi erittäin pienten reikien ja yksityiskohtien leikkaaminen.

Kysy lisää! Katso yhteystietomme tai soita numeroon 09 274 7210.

Meiltä myös asiakaskohtaisesti suunnitellut erikoislaitteet

Hoidamme myös kaikkien toimittamiemme ja valmistamiemme laitteiden huollot ja korjaukset. Thermcut-plasmaleikkauskone mahdollistaa monien leikkausmenetelmien, kuten poltto-, paineilmaplasma-, monikaasuplasma- ja hienosuihkuplasmaleikkauksen käytön. Thermcut-plasmaleikkauskone saavuttaa plasmaleikkauksessa mahdollisimman korkean leikattujen kappaleiden laadun ja suuren tuottavuuden. Se suoriutuu leikkauksesta erittäin nopeasti.

Thermcut-plasma- ja polttokone on tarkoitettu tuotantoon, mutta sopii myös raskaampaan teollisuuskäyttöön. Thermcut on erittäin tarkka ja tehokas laite, jolla toteutetaan vaativatkin työt. Meiltä saat tarpeen mukaan myös asiakaskohtaisesti suunnitellut erikoislaitteet!

Yhteystiedot

Käsi­plasma­leikkaus­laitteet Myynti Jouni Andsten 0400 748833
Plasma- ja poltto­leikkaus­kulutuso­sat Myynti Jouni Andsten 0400 748833
Plasma- ja poltto­leikkaus­kulutus­osat Myynti ja toimi­tukset Jari Simelius 09 2747210
Thermcut leikkaus­koneet Myynti Anssi Kaasalainen 040 5433451

Uutiset