Plasma- ja polttoleikkaus huolto ja varaosat

Teknohausin huolto-, kulutus- ja varaosapalvelukokonaisuus käsittää nopeat toimitukset varastostamme. Lisäksi maksuttoman puhelinneuvonnan ja lyhyen huollon vasteajan.

Teknohaus vastaa valmistamiensa ja maahantuomiensa koneiden ja laitteiden huollosta koko koneiden käyttöiän ajan. Lisäksi vastaamme myös kaikkien myymiemme laitteiden takuukorjauksista. Koneiden valmistajana Teknohausilla on hyvät tekniset valmiudet ja riittävä henkilöstö teknisen tuen takaamiseksi. Huolto suoritetaan Teknohausin koulutettujen huoltomiesten toimesta.

Ensisijaisesti pyrimme maksuttomalla puhelinneuvonnalla auttamaan asiakasta ratkaisemaan ongelmat. Tekninen tukemme on avoinna arkisin klo 8-16. Huolto ja tekninen tuki on suomenkielellä. Mikäli ongelmaa ei pystytä korjaamaan puhelimitse, lähetämme paikalle huoltomiehen. Vasteaika huoltokäynnille on noin 1 päivä.

Vara- ja kulutusosat varastoimme ja toimitamme Tuusulan varastostamme. Thermcut-koneissa käytetään suurten valmistajien yleisesti käytettävissä olevia komponentteja ja laitteita, joita on saatavilla myös tulevaisuudessa.

Määräaikaishuollossa tarkistetaan ja huolletaan koneen kuluvat osat sekä tehdään kulkuratojen tarkistusmittaukset ja säädöt. Määräaikaishuollot sovitaan asiakkaan kanssa vuosittain etukäteen ajankohtaan, joka sopii parhaiten asiakkaan tuotantoon.

Olemme käytettävissä myös Thermcut-koneiden siirroissa ja uudelleenasennuksissa. Ota yhteyttä hyvissä ajoin varataksesi sopivan ajankohdan koneen kulkuradan siirrolle.

Asiakkaidemme käytössä on maksuton puhelintuki, johon voi ottaa yhteyttä koneessa mahdollisesti olevasta viasta tai leikkausjäljen epätyydyttävästä laadusta. Puhelintuki on saatavissa soittamalla Teknohausin vaihteeseen (09) 274 7210.

Polysoude-orbitaalihitsauslaitteet

Korjaamme lähes kaikki Polysoude-virtalähteissä tai -hitsauspihdeissä olevat viat itse ja nopeasti. Vain hyvin harvoin joudumme lähettämään laitteen tehtaalle korjattavaksi. Yleensä laite kuitenkin pitää toimittaa Teknohausille, koska emme varastoi kaikkia varaosia. Korjaus asiakkaan luona onnistuu vain poikkeustapauksissa.

Määräaikaishuolto ja -kalibrointi tehdään valmistajan ohjeiden mukaan ja siitä saa kirjallisen todistuksen. Huolto ja kalibrointi voidaan tehdä tarvittaessa asiakkaan luona.

Asiakkaidemme käytössä on maksuton puhelintuki, johon voi olla yhteydessä koneen käytössä tai hitsausprosessissa olevista ongelmista. Puhelintuki on saatavissa soittamalla Teknohausin vaihteeseen (09) 274 7210.

Hypertherm-plasmavirtalähteet

Huollamme ja korjaamme kaikkia myymiämme koneleikkaukseen tai käsileikkaukseen tarkoitettua Hypertherm-plasmavirtalähteitä asiantuntevasti. Huoltohenkilökuntamme on koulutettu Hyperthermin huoltokursseilla.

Kauttamme saat lyhyellä toimitusajalla kaikki varaosat Hyperthermin tuotteisiin. Tarvitessasi huoltoa tai varaosia ota yhteyttä vaihteeseemme numeroon (09) 274 7210.

Orbitalum-putkityökalut

Huollamme ja korjaamme Orbitalum-putkisahoja ja -putkisorvia. Aiemmin Orbitalum-tuotteet tunnettiin nimellä Georg Fisher (GF). Huollamme myös vieläkin käytössä olevia Georg Fisher -laitteita. 

Tarvitessasi huoltoa tai varaosia ota yhteyttä vaihteeseemme numeroon (09) 274 7210.

Kaasuputkistot

Kaasun puhtauden säilyminen putkiston ikääntyessä edellyttää määräajoin tehtävää putkiston testausta. Mahdolliset vuodot järjestelmässä sekä heikentävät kaasun puhtautta että kasvattavat kustannuksia lisääntyneenä kaasun kulutuksena. Pienikin vuoto järjestelmässä aiheuttaa ilman injektoitumisen putkiston sisälle. Suosittelemmekin kaikille kaasuputkistoille määräaikaistarkastusta, jossa putkisto paineistetaan heliumilla pientenkin vuotojen löytämiseksi.

Teemme myös muutoskorjauksia kaikkiin puhdaskaasuputkistoihin.

Vioittuneiden kaasulaitteiden korjaus tehdään pääsääntöisesti vaihtamalla viallinen laite uuteen. Kaasukeskukset tai muuta kalliit komponentit voidaan asiakkaan niin halutessa korjauttaa valmistajalla.

Tarvitessasi huoltoa tai osia kaasujärjestelmäänne ota yhteyttä vaihteeseemme numeroon (09) 2747210.

Uutiset