Puhdaskaasuputkistot

25 vuoden kokemuksella tiedämme mitä vaaditaan putkistojärjestelmien komponenteilta, puhtaudelta ja tiiveydeltä, jotta kaasun puhtaus ja ominaisuudet säilyvät haluttuina lähteestä käyttöpisteeseen. Asennustiimin hitsaus- ja operaattoripätevyydet päivitetään säännöllisesti ja vuosittainen koulutusohjelma takaa viimeisen tiedon laitteistamme.

Rakentamamme ja toimittamamme kaasuverkostot, automaattiset kaasukeskukset, kaasukeskukset, säätimet, venttiilit ja muut komponentit vastaavat kaikkia puhtaudelle ja tekniselle toimivuudelle asetettuja vaatimuksia ja standardeja. Kaasuntoimittajasta riippumatta toteutamme erikoiskaasuverkostot ammattitaidolla alusta loppuun ja huolehdimme myös niiden toimivuudesta käytön aikana. 

Olemme toimittaneet satoja erikoiskaasujärjestelmiä Suomen tutkimusteollisuuteen lähes joka alalle esim. elektroniikka-, muovi-, öljy-, kemian-, elintarvike-, lääke- ja metalliteollisuuteen. Asiakkaitamme ovat mm. Murata Electronics Oy, Borealis Polymers Oy, Orion Oyj, Neste Oyj, VTT, Aalto YO ja Fermion Oy. 

» Vaasan Yliopiston case

Asennustoimintamme täyttää standardin ISO 3834-2:2005 vaatimukset ja on Inspecta Oy:n sertifioima.

Hitsatut erikoisjärjestelmät

Valmistamme myös asiakkaan suunnitelmien mukaan vaativia hitsaus- ja asennustöitä mm. bubblerit ja prosessiputket elektroniikkateollisuuteen, näytteenottosäiliöt petrokemianteollisuuteen, mittauskammiot ydinvoimaloihin.

Huollot

Huollamme kaikki erikoiskaasujärjestelmät. Määräaikaistarkastuksessa varmistetaan järjestelmän toimivuus ja tiiveys. Asiakkaan halutessa voimme tehdä huoltosopimuksen säännöllisen huolto-ohjelman läpiviemiseksi. Huoltosopimusasiakkaamme voivat olla varmoja kaasuputkistonsa toimivuudesta koko sen käyttöiän ajan.

Ota yhteyttä

Myynti Kari Tenkanen, 050 030 1516
Asennus ja huolto Timo Jämsen, 040 553 1960

Laitteet

Kaasukeskukset
Automaattinen kaasukeskus
yhden pullon kaasukeskukset, kahden tai useamman pullon kaasukeskukset puoliautomaattiselle tai täysautomaattisella puolenvaihdolla, kromattu messinki, haponkestävä teräs, Spectron
Ottopisteet seinälle, pöydälle, vetokaappiin, kromattu messinki, haponkestävä teräs, Spectron
Linjasäätimet Spectrolab, Spectrocem, Spectropur, 
Venttiilit puhdaskaasu Spectrolab
UHP-säätimet Spectropur
Suodattimet hapen poistoon, kosteuden poistoon, hiilivetyjen ja öljyhöyryjen poistoon
Hälytysjärjestelmät FloAlarm, FloControl
Putket ja putkenosat Dockweiler, TCC, Finetron,Ultron, Safetron, Weldtron, BPE

Uutiset