Teknohaus viettää tänä vuonna 30 vuotis syntymäpäiviään. Isämme Markku Leppikangas ja Seppo Kaasalainen perustivat yrityksen puhtaasti maahantuontia ja jälleenmyyntiä varten hyvin erilaiseen maailmaan kuin mitä nyt elämme. Vuonna 1987 faksit olivat juuri tulleet käyttöön, lähetettiin vielä telex-viestejä ja kirjeposti eli kulta-aikaa. Heillä oli hyvät tuotteet ja halu palvella olemassa olevia asiakkaita kilpailijan ostettua heidän edellisen työnantajayrityksensä pois markkinoilta. Suurin osa toimittajista oli saksankielisestä Euroopasta, jonka tähden Markun ja Sepon hyvä saksankielen taito oli korvaamaton apu yhteydenpidossa. Tästä syystä yrityksen nimeksi valittiin myös Teknohaus saksalaisella kirjoitustavalla.

30 vuotta myöhemmin maailma on pienentynyt, kaikki puhuvat englantia ja yhteydenpito on sähköistä. Maahantuonti ja myynti on edelleen tärkeä osa palvelujamme, mutta suurin osa liikevaihdosta tulee omasta valmistuksesta. Olemme vuosien aikana vakiinnuttaneet asemamme luotettavana erikoisputkistojen, plasma- ja polttoleikkausjärjestelmien, erikoiskaasujen ja orbitaalihitsauslaitteiden toimittajana. Tärkeimmät toimittajamme ovat edelleen samoja kuin 30 vuotta sitten.

Kiitos asiakkaillemme, jotka ovat tehneet mahdolliseksi tämän merkkivuoden viettämisen. Ilman teitä emme olisi tässä. Olemme pystyneet luomaan pitkiä asiakassuhteita, joissa luottamus on molemminpuolista ja joissa molemmat hyötyvät. Esimerkiksi eräälle asiakkaallemme olemme toimittaneet huolto- ja ylläpitopalveluita jo 25 vuoden ajan joka päivä.

Iso kiitos myös henkilökunnalle, joka on jaksanut työskennellä ahkerasti niin huonoina kuin hyvinä vuosina. 30 vuoden aikana on ehditty kokea monet nousut ja laskut. Palvelumme perustuu rautaiseen ammattitaitoon, joka syntyy vuosien kokemuksesta. Keskimääräinen työsuhteen ikä henkilökunnallamme tällä hetkellä on 16 vuotta.

Varsinainen syntymäpäivä on syksyllä 2017. Seuraa ilmoituksiamme ja näitä sivuja saadaksesi tietoa palveluistamme ja tapahtumista merkkivuonna.

Yhteistyöterveisin

Toisen polven yrittäjät

Anssi Kaasalainen, Petri Kaasalainen ja Petri Leppikangas

Uutiset