Thermcut

plasmajapolttoleikkaus2 300x190Omaa suunnitteluamme ja tuotantoamme oleva monipuolinen CNC-ohjattu Thermcut leikkauskone leikkaa metallit nopeasti ja tarkasti. Leikkauskone mahdollistaa monien leikkausmenetelmien käytön esim. polttoleikkaus, paineilmaplasmaleikkaus, monikaasuplasmaleikkaus ja hienosuihkuplasmaleikkaus ja -merkintä sekä näiden yhdistelmät.

Thermcut leikkauskone leikkaa eri materiaaleja ja ainevahvuuksia ohutlevystä aina yli 300 mm:n saakka. Asiakkaidemme levykoot vaihtelevat 1500 mm*3000 mm jopa 5000 mm*24000 mm:n saakka. Laadukas leikkauskone takaa tarkkuuden sekä hyvän leikkauslaadun.

Thermcut saavuttaa plasmaleikkauksessa mahdollisimman korkean leikattujen kappaleiden laadun ja suuren tuottavuuden. Thermcut leikkauskone suoriutuu leikkauksesta nopeammin kuin samalla plasmalla varustettu kilpaileva polttokone.  Thermcut leikkauskone tukee täysin True Hole(TM) teknologiaa, joka nostaa reikien plasmaleikkauksen kokonaan uudelle laatu tasolle.

Thermcut on saatavissa myös kehittyneellä muotoviisteiden leikkaukseen suunnitellulla leikkauspäällä. Omaa tuotekehitystämme oleva nopea leikkauspää mahdollistaa tarkkojen viisteiden teon nopeammin. Muotoviistepää hyödyntää Hyperthermin TrueBevel™ teknologiaa.

Lue asiakkaamme Jykin kokemuksia Thermcut plasmaleikkauskoneesta.

Thermcut tukee uutta Hyperthermin XPR300 plasmavirtalähdettä. Lue lisää leikkauskoneen merkityksestä plasmaleikkauksessa tästä artikkelista.

Hypertherm CAM -ohjelmistot

Maailman johtavan plasmaleikkauslaitevalmistajan sijoitteluohjelmistot takaavat plasmaleikkauksen ominaisuuksien mahdollisimman tarkan hyödyntämisen. Yhdessä yhteensopivan ja tehokkaan leikkauskoneen kanssa voidaan plasmaleikkauksen laatu nostaa uudelle tasolle. Reikien ja viisteiden leikkaamisessa yhteensopivilla järjestelmillä saavutetaan erinomainen leikkauslaatu.

Olemme käytettävissä teidän plasmaleikkauslaadun parantamisessa.

Kappa-polttopöydät ja -savukaasusuodattimet

Itävaltalainen Kappa Filter Systems GmbH on ilman käsittelyn erikoisosaaja. Toimitamme Kappan alaimupöydät ja suodattimet plasma- ja polttoleikkauskoneiden kanssa yhteyteen. Plasma- ja polttoleikkauksen savukaasujen talteenoton ja suodattamisen tehokkuus varmistetaan projektikohtaisella mitoituksella. Tarkoilla pienhiukkasetkin ilmasta suodattavilla suodatin järjestelmillä saavutetaan energian säästöä ja viihtyisä työympäristö. Patentoidut puhdistusjärjestelmät vähentävät käyttökustannuksia ja huollon tarvetta.

Kysy meiltä miten teidän termisten leikkauskoneiden savukaasut voitaisiin käsitellä energian kulutusta ja käyttökuluja vähentäen.

Alaimupöytä

Kappa Separator alaimupöydän rakenne on suunniteltu tarkkaan savukaasujen talteenottoon. Pöydillä saadaan talteen lähes 100 % poltto-, plasma- ja laser leikkauksessa syntyvistä savukaasuista. Pöydän yksinkertainen rakenne on käyttövarma ja huoltovapaa.

Savukaasusuodatin

Savukaasusuodatin mitoitetaan tarkasti leikkausmenetelmän ja pöydän pinta-alan mukaan. Oikein mitoitetun järjestelmän imuteho säilyy riittävänä ilman että käyttökustannukset nousevat suuriksi. Patentoitu puhdistusjärjestelmä mahdollistaa tarkan suodatuksen ja suodatin elementtien pitkän käyttöiän.

Terästeollisuuden leikkauskoneet

Teknohaus edustaa Suomessa Torch Cutting Technology, S.L yritystä. TCT valmistaa terästeollisuuden termisen leikkauksen koneita ja varaosia. Tyypillisiä kohteita ovat teräsaihioiden leikkaus ja romunleikkaus. Koneet voivat leikata kuumia tai kylmiä aihioita ainevahvuuksien noustessa jopa 600 mm:n. Romunleikkauksessa ainevahvuus voi olla jopa 2000 mm.

TCT on perustettu 2009, mutta nuoresta iästään huolimatta yrityksellä on vuosikymmenien kokemus terästeollisuuden leikkauskoneista.

Autamme miellämme uusien laitteiden hankinnassa sekä olemassa olevien leikkauslaitteiden ja prosessien uudistamisessa ja tehostamisessa.

Leikkausautomaatio Myynti Anssi Kaasalainen

09 274 721 42
040 543 3451

Edustajamme Virossa  

Spetselektroodi AS
Türi 1a
11313 Tallinn
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

+372 614 0866

Uutiset